Gud hader Faderhuset

Sådan stod der på Torstens (kendt som Metalstein i 1980erne) t-skjorte til festen efter Scott Walker filmen i lørdags.

Scott Walker filmen kan jeg ikke anbefale varmt nok. Her er en mand, der har gået planken helt ud for sin kunst og hvert tiende år skaber et unikt mesterværk. Meget livsbekræftende at se nogen tro så meget på sit eget værd. Og være villig til at ofre alt for det.

I en scene fra ungdommens vilde år, siger Scott Walker, at han er ligeglad med penge og berømmelse. Og det kan enhver selvoptaget ungersvend på parogtyve jo sige ret omkostningsfrit. Men når han så sidder der som 63-årig og har taget hele turen - og laver den vildeste og mest skræmmende og langt ude avantgardemusik - så må man tage hatten af for vovemod og kompromisløshed.

2 Responses to “Gud hader Faderhuset”

  1. Jakob Says:

    Kødscenen var….fantastisk - osse rent lydmæssigt.

  2. Aforisme Says:

    Gud - den hypotese har jeg ikke brug for…

    En anekdote om den fanske astronom P.S. Laplace kan illustrere emnet sekularisering for os:
    Det fortælles, at Napoleon (kejser i Frankring 1804 - 1814) udtrykte sin undre over, at Gud slet ikke var nævnt af Laplace i hans hovedværk om universet, hvo…

Leave a Reply