Jeg er en smagsfascist! ;-)

Her følger et uddrag af min Jaiku:

Problemet med Last.FM er, at hvis man hører noget “pinlig” musik - så afsløres det og står i ens hitliste på ens blog

Og så skal man ind og rense profilen med noget ordentlig musik i en fart, så ens image ikke bliver ødelagt!

Jeg hører vinyl igen - hørte den først Police plade i går. Sikke noget lort! Kun Roxanne holder - resten er virkelig slem sekunda rock

Vinyl efterlader ikke elektroniske spor

og jeg duer ikke til Jaiku og 140 karakterers beskeder—-beklager

One Response to “Jeg er en smagsfascist! ;-)”

  1. dubqnp Says:

    Ser selv intet galt med at lytte til dårlig musik engang imellem - har selv en lastfm konto. Jeg kan selv godt lide temaet til ‘The Blob’ en film fra 1958 (af Burt Bacharach) - ikke musik jeg normalt lytter til, men det gør mig i så godt humør. Opdagede endda at jeg var kommet til at slå scrobbler fra på grund af at den ikke optrådte på min playliste.

    Man ændrer jo også musiksmag i løbet af årene - ærger mig selv over at jeg solgte 150 CDer fordi jeg troede jeg aldrig ville lytte til rock igen - kun techno. (tilbage i begyndelsen af 90erne sæføli). Jeg savner en del af de plader nu.

Leave a Reply