Bevar hele Danmarks Radio!

Gå ind på

http://www.mangfoldigtdr.skrivunder.dk

og skiv under for at sikre mangfoldigheden i dansk radio og TV.

DR er den eneste danske public service-station, der er helt uafhængig af økonomiske interesser. Men nu er byggeskandale og dårlig ledelse ved at sætte DR’s mangfoldighed over styr. De bebudede nedskæringer vil ramme sporten, musikprogrammer, temaudsendelser, radiodokumentar, undervisningsprogrammer og meget, meget mere af det, der er med til at skabe sammenhængskraft i samfundet. Politikerne må komme DR til undsætning. Skriv under for at bevare et mangfoldigt DR, der kan give os alle noget for licenskronerne.

3 Responses to “Bevar hele Danmarks Radio!”

 1. Else Marie Bruun Says:

  Undertegnede har tidligere været passioneret radiolytter. i dagtimerne P1, i aftentimerne P2.
  Der er desværre allerede sparet nogle af mine yndlingsprogrammer væk, mens andre sendes igen og igen.
  Mit spareforslag lyder: Spar alle de kirkelige og religiøse programmer og Vita væk.
  Mere som Eksistens og Agenda ønskes.

 2. Marianne Lumbye Says:

  Jeg er helt enig i kritikken af de uendeligt mange genudsendelser og af, at eksistens og agenda trues af sparekniven.
  I betragtning af de massive nedskæringer får kirkelige og religiøse programmer nok lidt rigelig plads, her kunne godt spares nogle ressourcer.
  Vita synes jeg er et hyggeligt og oplysende program, men programmer som eksistens og agenda er absolut vigtigere, set med mine øjne. Den type programmer mener jeg ganske enkelt ikke kan undværes. Mennesker og medier er også et uhyre vigtigt program: ikke mindst i disse kommercialiseringstider er det meget vigtigt, at der bliver plads til kritisk analyse af mediebilledet, og Lasse Jensen er i mine øjne en fremragende analytiker.

 3. Lau Says:

  Helt uafhængig af økonomiske interesser? Hvad betyder det? DR er da afhængig af en masse penge for at fungere som den gør. DR bruger flere mia. af kr.

  DR er afhængig af politiske interesser. Staten bør ikke have noget med nyhedsformidling at gøre. Privatisér Danmarks Radio.

  Grunden til at der spares penge nogle steder er jo fordi DR har brugt penge andre steder (på bygninger). Hvis DR vil have flere penge til at producere programmer skulle institutionen måske bruge pengene på en anden måde.

Leave a Reply