bibliotikaravatar

Så er Roskilde Bibliotek i SL - mød en bibliotikaravatar

Og sig det så tre gange hurtigt efter hinanden: bibliotikaravatarbibliotikaravatarbibliotikaravatar

hmmmm - på mandag skal jeg holde oplæg om SL på CBS - hva’ skal jeg sige? Har du? Eller kender du nogen? Der har tjent RIGTIGE penge i SL?

5 Responses to “bibliotikaravatar”

 1. Mark Says:

  Hej Henrik.

  Jeg er en af de studerende du skal holde oplæg for mandag eftermiddag, og eftersom vi i min gruppe skriver om SL, har vi undersøgt lidt om hvem der har tjent penge i SL - i hvert fald af danske spillere…

  Jens Roland fra Innovation Lab fortalte at der i Nordsjælland er et ægtepar der styrer et “mall” der hedder Utopia, og de skulle efter sigende tjene nok penge til at dække deres normale udgifter; de er ikke stenrige på SL, men de får nok penge ind.

  Desuden er der jo Aimee Weber der tjener rigtig mange penge (faktisk så mange at Linden Dollaren ville kollapse hvis hun hev dem alle sammen ud på én gang) og der findes folk hist og pist som tjener rigeligt til at kunne leve af det - mener Business Week lavede en oversigt over de ti personer der har tjent mest på SL indtil videre; artiklen kan formentlig findes via Google…

  Mark.

 2. Karin Says:

  Ja, Roskilde har været i SL et stykke tid, men jeg har nu aldrig set en bibliotekavatar derude :)

  Der er rigtig mange, der har tjent penge i SL, på SL eller på de “mennesker”, der bevæger sig rundt i SL. Et eksempel fra min egen verden er podcasterne Eric Rice og CC Chapman. PR-bureauet Crayonville har eks. løst en opgave for Coca Cola via deres bureau i SL, og mange, også kvinder, tjener penge på at kreere tøj, design, inventar, nye identiter til andre avatarer. Og ydelser, som kan bruges i RL.

  Måske kan du forresten søge inspiration hos Karen Gahrn fra dit eget firma, som har produceret en temalørdag og virtuelle verdener, bl.a. SL.

  God fornøjelse på CBS!

 3. Henrik Fohns Says:

  Jamen - det er jo inde i SL. Hvad kan man bruge det til i sammenhæng med 1st Life? Der må vel være andet i det end at lege digitalt dukkehus og påklædningsdukke?

 4. Henrik Fohns Says:

  @Mark - ja - så ved I måske i virkeligheden mere end jeg gør….., men det kan jo blive en interaktiv seance…?

 5. Poul Says:

  Jeg kender nogen der har tjent penge på SL: Linden Labs :-)

Leave a Reply