Zappa, øl og innovation

“Freak Out” har 40 års jubilæum. Det var det første album med Mothers of Invention = Frank Zappa i 1966. Mikrobryggeriet Lagunitas i San Francisco har i år hyldet albummet med en special bryg - en Freak Out Beer. Jeg efterlyste en importør her på Mondofunza.

Og pludselig sad jeg med en sixpack af det skønneste bryg - hør historien og mød en af Danmarks største Zappa-fans, som er kendt for noget helt andet, når vi deler nogle Freak Out Beers i denne podcast.

5 Responses to “Zappa, øl og innovation”

  1. Claus Says:

    Jeg føler mig noget så snydt for en oplevelse. Ikke alene har jeg alle min brors aflagte Zappa LPer, jeg ka’ også lide øl, og var utrolig få meter fra det her podcast da I forenede de to.

  2. Jakob Says:

    …men spørgsmålet er simpelthen for svært! Eller har I en vinder?

  3. Henrik Fohns Says:

    Claus - der kommer en mere til næste år, når der er 40 år for Absolutely Free - som også er en bedre plade. Om øllet også bliver bedre? I så fald skal vi have nogle flere sixpacks end denne gang. Det var en FREMRAGENDE øl. Men du skulle jo passe dit arbejde….
    Jakob - vi fandt meget hurtigt en vinder. Faktisk må jeg tilstå, at jeg snød. Michael Bohn fra bohn.dk fik den sidste som tak for at tippe mig om øllet. Jeg tvivler på, at nogen overhovedet kender svaret…….men jeg har spurgt Preben ;-)
    Til Absolutely Free finder vi et lettere spørgsmål…

  4. Karin Høgh blogger om podcasting Says:

    […] Det er svært at gøre op i penge, hvor meget sådan en blog og en podcast er værd, for dem, der læser og lytter, og for mig, der bruger tid på at producere. Alligevel har Dane Carlson kreeret en lille omregner, som henter tal fra Technorati, webloggenes søgemaskine, og AOL-Weblogs Inc, som gør op, hvilke weblogs det kan betale sig for annoncørerne at placere reklamer på. Jeg har nu endnu ikke fået tilbud fra nogen annoncører. Men jeg har nu også kun blogget i næsten et år - ikke så længe som blogger- og podcastveteran Henrik Føhns, som har fem års bloggerfødselsdag i dag. Skål på dét, Henrik.   [link] […]

  5. carlos zerpa Says:

    planeta Zappa
    Un planeta y un blog con el nombre de Frank Zappa (3834) Zappafrank Planet number 3834 has been named in honor of innovative rock musician Frank Zappa.
    http://planetazappa.blogspot.com/

Leave a Reply